Building SaaS solutions, offering expert IT consultancy, and pioneering transformative tech products.

Wie
wij
zijn

Besa Solutions, opgericht in 2023, is een innovatieve startup die gespecialiseerd is in op maat gemaakte IT-oplossingen voor organisaties. Onze expertise omvat bedrijfsanalyse, strategisch IT-advies, digitale transformatie en het leveren van geavanceerde software-oplossingen, applicaties en dashboards.

Wat wij doen

Simpel, het bouwen van websites, webshops, webapplicaties, mobiele apps en het genereren van waardevolle inzichten door middel van data analyse. We zijn meesters in het leveren van strategisch IT advies en tot slot leveren wij digitale producten zoals ons CRM systeem.

Laten we sparren!

Onze motor

Gedreven door onze missie om organisaties te versterken met aangepaste oplossingen, digitale transformaties en software producten die duurzame verbeteringen mogelijk maken, streven we ernaar een strategisch en IT-advies leider te worden.

Stap in!

Onze kracht

Wij geloven dat je gebruik moet maken van ieder zijn kracht. Daarom leggen wij een sterke nadruk op samenwerking met onze klanten. Want wij zien in dat onze technische know-how en jouw industrie expertise hand in hand gaan bij het creëren van de perfecte oplossingen in dit snel veranderende digitale landschap.

Krachten bundelen

Ons team

Ons team bestaat uit deskundige professionals met uitgebreide ervaring in zowel adviseren en bouwen. Ons doel is om samen te werken met onze klanten om waarde te creëren en een duurzame relatie op te bouwen op basis van vertrouwen en gedeeld succes.

Maak kennis

Kom er achter waar jouw organisatie staat op het gebied van digitalisering

Maak gratis de digital maturity assessment

Doe gratis de test